Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan kell beültetni fűvel?

Hogyan kell beültetni fűvel?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, most vettünk egy házat. Már vagy 10 éve nem volt felásva se semmi. Nagyon kemény a föld és száraz. Napi szinten locsolom, hogy kapálni tudjam egyáltalán a fűcsomókat stb.

Arra gondoltam, hogy ha megpuhul kicsit beültetem fűvel. De hogyan kell?

Illetve mivel nagy az udvar így terveztem egy kis kerti tavat és köré sziklakertet. De mit lehetne még?

2019. ápr. 26. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor most sima, tiszta, gyommentes a terület, amit füvesíteni akarsz? Ez esetben azzal kezdd, hogy beírsz a gugliba ilyesmit, mint hogy fű vetése.

Ha tarack van, vagy évelő kétszikű gyomok, akkor ezeket ki kell gyomirtózni, utána rotációs kapával rendes magágyat csinálni.

Rotát meg vagy veszel, vagy kölcsön kérsz, vagy megkérdezed a szomszédot, hogy ki szokott rotázást vállalni.

2019. ápr. 27. 07:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen
2019. ápr. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!