Kutyapisitől kisárgult fűvel lehet valamit kezdeni?
Dog rocks követ próbálta valaki?
Vagy egyéb más ötlet?
Egyszer én is feltettem itt ugyanezt a kérdést, de ott próbáltak lebeszélni a dog rocks kőről, és lehet, hogy emiatt, de azóta sem próbáltuk ki.
Nálunk millió helyen kis foltokban ki volt égve a gyep, de idén tavaszra a kis foltok körül olyan szinten megerősödött a fű, hogy benőtte a kiégett helyeket, és akkor már sötétzöld foltok voltak a fűben:D
A műtrágya volt a megoldás, pár hete az egész udvar be lett szórva, most gyönyörű élénkzöld a fű mindenhol, sehol egy folt, bár iszonyú gyorsan nő, és pár naponta nyírni kell, de megérte.
A másik megoldás a gyakori séta.
Én csak napi egyszer tudom elvinni este egy több órás sétára, így kénytelen a kertbe végezni a dolgát napközben, de mondjuk napi 3 sétával a kertbe is kevesebbet pisilne, ez is lehet egy megoldás.
Köszönöm!
Én is ódzkodok egy kicsit a kőtől, a kutya egészsége fontosabb azért, mint a zöld gyep. Napközben ő is egyedül van, ráadásul most többet is iszik a meleg miatt.
Kettes, milyen műtrágya használt?
Hármas,hogyan tudom egy helyre szoktatni a kutyát?
Értem!:)
Nekünk sajna egyben van az egész , nincs kerítés, és az egész udvart a magáénak érzi a kutyus,már ami a wc helyét illeti :-\
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!