Öreg, nagy gyümölcsfa trágyázása zöld kert közepén?
Úgy olvastam, ilyen fánál nincs értelme a törzs körül öntözni, trágyázni, hanem a csurgó alatti részre kell koncentrálni. Nem szeretném felásni ezt a területet. Ha a csurgó szélén körbe ásnék egy 30-40 cm széles sávot és ideszórnám, ásnám be az egy fára ajánlott trágya mennyiséget (Marhajó marhatrágya granulátum, igazira nincs lehetőségem), így jó?
Még megtehetem vagy hagyjam tavaszra?
Amikor az ajánlott trágyamennyiséget m2-re adják meg (fa esetében), akkor a csurgó területét vegyem figyelembe? Előre is köszi.
Egy kezdő kertész kertje:)
2., köszönöm.
Akkor a trágyázás tárgyától tekintsünk el és légyszi' így értelmezzétek a kérdéseimet.
Kedves Hetes, én is ezt a cikket találtam meg, de elbizonytalanodtam, miután a cikk írója a kör kerületét számolta ki a terület helyett és mintha a mértékegységek körül is lenne egy kis malőr.Ha jól értelmeztem a cikket, akkor 4kg/m2 trágyával számolt.........de csak találgatok.:(
Persze, attól, hogy rossz a számolás, még juthat jó eredményre.
Ha 2m sugarú területre 50kg marhatrágyát szórok, dolgozok be, az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!