Mi volt a legfurcsább dolog, amit találtál a kertedben?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 20:25
1/14 anonim válasza:
Egy mutáns fehér libatop nevű gyomnövény, aminek csak két levele volt, illetve csak egy, mert az a kettő tölcsér alakban össze volt nőve. Már bánom hogy nem őriztem meg a magját, de akkor még gyerek voltam.
Fehér libatop – Wikipédia
2/14 anonim válasza:
Egyszer régen a szomszédomat( akkor még volt) .
3/14 anonim válasza:
Nyestet... meg vajas kest 😂papucsot mikor ki mit hagy ott egy buli utan😃
5/14 anonim válasza:
Egy srapnelt (kihívtuk a tűzszerészeket).
6/14 anonim válasza:
A régi sufni bontása közben egy már ellőtt aknagránátot illetve annak a hengertestét.
7/14 anonim válasza:
egy római ezüst pénzt, kiforgatta a kapálógép a földből.
meg egy csomó II. világháborús töltényhüvelyt.
8/14 anonim válasza:
2.800.000ft-ot, 2006-ban. Kb 50 cm mélyen volt tescos szatyrokban. Örök rejtély, hogy került oda. A csaladnak nem volt pénze, de ha lett is volna, nem a kertbe ássuk el. A telket senki más nem használta, bár volt, hogy elmentünk otthonról par napra, de a kutyák otthon voltak. Örültünk neki nagyod, de teljesen érthetetlen. Kifzettük a maradék hitelünket...
10/14 anonim válasza:
egy hatalmas drónt. Kitettem az utcára, másnap reggelre eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!