Hol találom a hagyományos sárga műanyag tartályos háti permetező szelepjeit? Arra gyanakszom, hogy az a szelep nem működik a kettő közül, amelyiket nem találom.
Az egyik szelepet megtaláltam (ősrégi a permetező) egy nagy hosszú felréselés van a csavaros sárgaréz alkatrészen, de a másikat nem találom.
A fő gondom klasszikus: a kar emelésekor, amikor a dugattyú felfelé mozog, a műanyag központosító furatain spriccel kifelé a folyadék. A dugattyút és a gumikat 2-3 éve cseréltem és alig volt használva azóta a permetező, tehát az általam nem megtalált szelep tűnik gyanúsítottnak.
Szelepen azt érted, ahol a golyó van?
Ebből az egyik a dugattyúház alján van, a másik pedig a tartály alján, ahol egy hatlapos műanyag tömszelence közepébe megy be a cső. Ezt a tömszelencét kell kicsavarni, és megtalálod a golyót.
Az nem értem amúgy teljesen, hogy mi a gond a gépeddel, de szerintem nem a golyó miatt van.
(Persze, lehet, hogy a tiéd nem ilyen, mint az enyém. Kétféle rendszerű sárga magyar permetező van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!