Ki tud-e magától nyílni egy hagyományos, szeleptányéros, (nem golyós) sárgaréz kerti csap? Valamelyik reggel hajnali 2-kor arra ébredtünk, hogy ömlik a víz az udvari kerti csapból! Lehet, hogy valaki szórakozik velünk?
nem lehet hogy öntözés után csak a slagot zártátok el, és akkor dobta le a nyomás?
magától nem nyílik ki.
Nálink sok sok köbméter elfolyott sok éjszaka alatt, azt hittem valamelyik rosszakaróm az, majd szereltem fel rejtett kamerát, és kiderült, hogy a hülye kutyám tanulta meg megnyitni a csapot...
Nem tekergetős hanem az a karos csap volt, azóta tekergetős lett, hogy kelljen az a fránya hüvelykujj...
Én is jártam már úgy, hogy reggel csordogált a kerti csap. Nálunk nincs kutya, csak macska, az meg nem szereti a vizet így rá nem gyanakodtam. Én a hőmérséklet-ingadozásra, azaz a fizikára fogtam. Amikor késő délután használtam, akkor sütötte a nap és jó meleg (40 fokos) volt a csaptelep kézmosáskor. (Mondjuk belül az átfolyó víz lehűtötte)
Elzártam 40 fokosan.
Hajnalban meg 8 fok volt. Úgy véltem, nem szorítottam meg eléggé elzáráskor, és a gumi belül máshogy reagált a lehűlésre mint a csap háza, és emiatt indult el gyengéden a víz.
Azóta határozottabban elzárom, és többet nem is fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!