Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hagyományos sárga Vegyépszeres...

Hagyományos sárga Vegyépszeres permetező miért enged vissza a tartályba?

Figyelt kérdés

Mindkét golyó porcelán, ép, az ülékek eddig is jók voltak, de most szép fényesre tisztítottam őket, mégis. Már vagy ötször szétszedtem-összeraktam, de semmi okát nem látom.

Permetezni lehet vele, de ha elzárom, a nyomás lassan elveszik. Így kis nyomással nem is használható, mert a kis nyomás egyből elveszik.

Ha a tartályban kevés víz van, akkor látni, hogy elengedés után jön vissza. Ha még kevesebb víz van, akkor meg pumpáláskor buborékolva, felköpködve jön vissza.

2014. szept. 5. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az ülékek már kopottak? Lehet hogy kinézetre szép és fényes, de lehet olyan kopás, deformáció rajta, ami ezt okozza...
2014. szept. 5. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Így kinézetre elég szabályosnak tűnnek. Meg nem is valószínű, hogy a golyó félrekoptassa.
2014. szept. 5. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sosem használok porcelán golyót,mert lehetnek oválisak,már hallottam. Én csapágy golyót rakok bele.Még nem csapott be.
2014. szept. 5. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Így ránézésre teljesen szabályosnak tűntek, megnéztem, és kimondottan jó a szemem ilyesmihez.

De igazad van, kipróbálom fém golyókkal, hátha mégis.

Azért használok porcelánt, mert a csapágygolyók mindig elrozsdásodtak, akkoriban még nem nagyon lehetett rozsdamenteset kapni.

2014. szept. 6. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!