A Stihl sr 200 motoros permetező mennyire megbízható és, hogy megéri-e az árát? Otthoni használatra kellene szőlőpermetezéshez.!
Minden neves márkás permetező nagyon jó.De nem csak a gépet kell megfizetned,hanem a márka nevet is .
Szóval akkora különbség nincs köztük,mit esetleg az áraik ezt mutatják .Sok olyan alkatrész van rajtuk ,ami közös a többivel .Öszvérek ezek is,minta az autók .
Az én Soló permetezőm már több mint 20 éves.Fele olyan könnyű,mint a mostaniak.Erre is figyelni kell,tele vizzel mekkora súlyt viszel a hátadon 1-2 órán át.
Bármilyet veszel,meg kell vele tanulni permetezni is .
Mindenre magadtól fogsz rájönni .
Talál meg a legmegfelelőbbet magadnak .
Csak szőlőhöz kell? Fáid nincsenek? Mert a gyártó oldala szerint csak 2,5 m magasságig való.
Ha most nincs is fád, lehet még 10 év múlva, és akkor ideges leszel.
Nekem ennek a régi változata van vagy 15 éve, nagyobb részt fákhoz használom (80-150 fa), plusz egyebek, és meg vagyok vele elégedve:
Nem rég próbáltam a linken látható géppel permetezni.
Ez egy igen nagy teljesítményű,és nehéz gép. Majd kivitte a szőlőt a helyéről,csak max fordulaton lehet használni .
Nagy gyümölcsösbe jó lehet,ha egy középkorú ember veszi a hátára .Arra is gondolni kell ,nem 1-2 évre vesz az ember ilyet
Ezek a gépek kevés használatnál nagyon sok évet kibirnak .
1 voltam
Én csak nagy fáknál szoktam teljes fordulaton használni.
Ha pl. egy sor karalábét szórok, akkor alapjáraton vagy alig fölötte használom, a legkisebb folyadékátömléssel.
Szőlőnél félgázzal megy.
Nem mert 100m-ert is kell sétálni soronként!
Mindenképp motorost vennék,csak az a kérdés,hogy sr200 vagy sr430 legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!