Mivel tudnám távol tartani a hangyákat a kertben? Lehetetlen megmaradni kint mert mindent ellepnek. A gyerköcömmel sem tudunk kint lenni a füben mert ránk másznak. Van valami szer erre?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 19:37
1/3 anonim válasza:
Barkács- kerti- vagy vegyiáruboltban lehet kapni hangyariasztót, ezt javasolnám, de nem tudom a gyermeked miatt jó ötlet-e használni is.
Ha hangyaboj van a kertetekben nem tudom, hogy a hangyát is ki lehet-e önteni mint mondjuk a vakondot.
Vagy pedig a pároddal fogtok egy ásót és nekiestek a hangyabojnak.
Igazából ez csak tapogatózás volt, de remélem tudtam segíteni.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is rengeteg hangya van,mi most kávézaccot tettünk ki,állítólag utálják a hangyák,még nem tudom mennyire lesz sikeres.
A domestost sem szeretik,de azt azért nem öntöm a fűre, sem a talaj,sem a kisfiam miatt.
Tegnap nekem azt ajánlották,hogy tegyek ki őrölt fahéjat,mert az is jó,de ezt még nem próbáltam,majd akkor ha nem jön be a kávézaccos ellenszer.
3/3 anonim válasza:
Nekünk a garázsfelhajtó előtt masíroztak szép tömött sorban. Megszórtam őket szódabikarbónával, másnapra eltűntek. Szerencsére azóta sem jöttek elő (már 9-10 napja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!