4 hónaposan miért akar egyik napról a másikra csak ölben megmaradni?
- keresi a biztonságot
- vagy a meleget
- vagy fáj valamije
Szia!
Fiam pont 4 hónapos volt, mikor kb. 1,5 hétig ezt csinálta. Teljesen megváltozott (mintha nem is ő lett volna...). Ezzel együtt elkezdőttek az éjszakai felsírások. Nappali sírás 1,5 hét után elmúlt, az esti felsírások megmaradtak - majd 5,5 hónaposan kijött 2 foga.
4 hónaposan valószínű, hogy elkezdtek neki mocorogni a fogai. Nálunk ez volt...
szia
az én kisfiam 3,5 hónapos, és szintén rosszul viseli egy hete kb. ha leteszem. Mindegy neki h ott vagyok e mellette v játszószőnyegen van, vagy zene szól vagy bábozok, nem tetszik...csak ha fel van véve. Emellett dől a nyál, állandóan a szájában van mind2 keze és 3 éjjel már fel-fel sírt, úgyhogy jön a fogacska. Plussz én még arra gondoltam, hogy lassan baromira unhatja a hanyatt fekvést (ideje nagyrészében ugye így van) ezért azt szoktam csinálni hogy földre leterítek 2 réteg vastag takarót és arra teszem le, melléfekszem és úgy játszunk. magától az oldalára fordul és ha megkapaszkodik az ujjamban, akkor a hasára...ez nagyon tetszik neki kb. fél órát el van vele és utána már észre se veszi h nem ölben van hanem nyúl a játékaiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!