Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónaposan miért akar egyik...

4 hónaposan miért akar egyik napról a másikra csak ölben megmaradni?

Figyelt kérdés
Soha nem volt egy "ölbebaba". Szépen el is játszott egyedül, játszószőnyeg,pihenőszék. Most meg 3 napja nem lehet letenni, mert ordít, csak az ölemben marad nyugton, de az sem akárhogy jó neki, csak akkor jó ha közben sétálok, ha leülök ordít. Ez valami életkori sajátosság lehet?
2011. okt. 19. 18:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is hasonlókat csinálok vele, de sajnos nem bohóckodhatok neki egész nap:-) De tényleg nem értem mi lehet vele. ma dettó ugyanez, egyzserűen nem lehet letenni, mert ordít, már a kocsiban is ordított a hordozójában, pedig erre eddig nem volt példa. Amint kivettem a hordozóból az ölembe azonnal abbahagyta, tehát arra következtetek ebből, hogy nics baja, nem fájhat semmije. Furcsa, mert tényleg soha nem volt felkapkodva, nem volt egy ölbegyerek, most meg tessék.
2011. okt. 21. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!