Lakik / lakott valaki közületek garzon lakásban? Hogy lehet abban megmaradni?
Figyelt kérdés
nem tudom elképzelni hogy akik garzonban élnek hogy tudnak benne megmaradni olyan kis helyen egyáltalán élni a mindennapi életét egy embernek...főleg a minigarzonokban. hogy él meg bennük egy normális mozgásigényű ember nem értem. tapasztalataitok esetleg?2009. máj. 10. 17:16
1/8 anonim válasza:
Az ismeroseim kozott sokan elnek garzonba, egeszen jol meg vannak, mindennek meg van a helye, nem mint nalam a 3 szobas lakasba :) Mindig mindent kell keressek :)
Ok ugy szoktak meg ugy tudnak elni, szoval szokas kerdese!
2/8 anonim válasza:
Hát tudod, ha valakinek nincs pénze nagy kertes házat venni, rászorul! Én már egészen megszoktam, ha mozgás kell kimegyek a levegőre, elmegyek sétálni...meg lehet oldani!
3/8 anonim válasza:
Mégsem aludhat az utcán...
Én külföldön laktam garzonban, amikor ott volt munkám. Pár hónapra teljesen jó, és még egy drága városban is olcsó megoldás. Egyébként sem vagyok sokat otthon, akkor pedig szinte csak aludni jártam haza, mindig csináltam valamit.
5/8 anonim válasza:
Bocsi az előzőért, valamit félrenyomtam, és elküldte idő előtt. Szóval 150m2 alapterületű kertesházban nőttem fel, aztán Budapesten évekig béreltem 30m2 területű lakást, és egy percig nem okozott problémát. Volt benne minden, ami kellett: szoba, ahol elfért egy franciaágy és a nappali garnitúra is, konyha, fürdőszoba, előszoba. Az ember nem a lakásában akar futóegyzéseket tartani, egy sima dvd-s aerobikhoz meg volt elég hely a szőnyegen. Az tény, hogy az ilyen lakás egyszemélyes, már párban sem szívesen laknék ilyenben, családdal meg semmiképp.
6/8 anonim válasza:
Szintén egy nagyméretű belvárosi házban nöttem fel (nem mai gyerek vagyok:))s akkoriban,az én fiatalkoromban nagyon nehéz volt lakáshoz jutni. Mikor megedküdtünk,egy garzonházban (Fiatal Házasok Otthona) kaptunk egy bérlakást. Boldogok voltunk,hogy a "sajátunkban "lehetünk,szépen berendeztük,és gyűjtögettünk saját lakásra. Még az első gyerekünk is odaszületett, mégis boldogan éltünk benne. Kétségtelen,hogy fokozottan rendbe kell tartani,mert ott nincs olyan,hogy pl. ágyazatlan marad az ágy,és bezárom az ajtót,de szerintem egy ember számára még ideális is lehet.
7/8 anonim válasza:
4 éve élek garzonban, most már a párommal együtt. Meg lehet csinálni. :-) Előnye, hogy kevesebbet kell takarítani, hátránya, hogy mindig mindent el kell pakolni. Amikor lakást kerestem, azért nem egy másfél szobás mellett döntöttem, mert túl szűknek hatott ahhoz képest, hogy vidéki családi házban, faluszélen nőtten fel, ezért olyan lakást kerestem, ami tágasnak hatott. Ez a mostani 34 m2, egy szoba, de az szép nagy, nem falakkal, hanem bútorokkal tagolom. Egyedül prímán elfértem benne. Így kettőnknek már szoros, nagyon sakkozni kell, de a gardrób még mindig elnyeli a legtöbb cuccunkat, aludni meg van egy nagy sarokülőnk, amit ki lehet nyitni kétszemélyes fekhellyé.
8/8 anonim válasza:
Én egy minigarzonban lakom, ami 20 nm, de ennek pl. olyan jó a beosztása, hogy pl. nem zuhanyzó van benne, hanem fürdőkád. Többnek néz ki mint 20 nm... Amúgy én nagyon szeretem, főleg egy személynek sztem jó. Csak az a baj a garzonokkal, hogy mindig mindent a helyére kell tenni, mert ha egy két dolgot nem pakolsz el, az egy nagy lakásban szinte fel sem tűnik, de egy kicsiben, az már rendetlenség... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!