Milyen tapasztalatotok van a kézi fűnyírókkal?
Figyelt kérdés
Van két kisebb kertrészem amin füvet kell nyírnom. Egyenként kb 10m2-esek ezért gondolkoztam kézi fűnyírón mivel nem foglalnak sok helyet és nem kell tökölni semmivel csak végig kell tolni párszor.
Bosch és Alko gépeket néztem.
Van valakinek tapasztalata ezekkel? Azt olvastam, hogy nem birkóznak meg a magas fűvel de mi számít magasnak?
2017. okt. 4. 12:57
2/9 A kérdező kommentje:
Akkorára nem szoktam hagyni sosem, úgyhogy ez akkor nem lesz gond.
2017. okt. 4. 13:10
3/9 anonim válasza:
Szegélynyíró is alkalmas ekkora területre.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez is megfodult a fejemben de azzal nehezebb egyenletesen egy szintre vágni a füvet, nem?
2017. okt. 4. 14:13
5/9 anonim válasza:
Mi 6éve nyírjuk a 20mx50m telken a füvet egy Alko típussal. Még bírja.
6/9 A kérdező kommentje:
Szélekkel hogy boldogul?
2017. okt. 4. 17:32
7/9 anonim válasza:
Emiatt ajánlották a szegélynyírót. Komolyan néznék egy nem félkezes (tehát D-markolatos) Stihlt, és egy aggodalommal kevesebb.
8/9 anonim válasza:
Szegélynyíró tökéletes ilyen területre, hacsak nem vagy sznob.
9/9 anonim válasza:
Irreálisan drága a kézi fűnyíró,nem értem mi kerül rajta olyan sokba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!