Van tapasztalatotok macskák elleni riasztóeszközökkel? Írjatok, hogy mit lenne érdemes (és hatékony) bevetni ellenük füves területen!
4: sajnos a víz(-es talaj, fű) nem zavarja.
5: igyexem békében élni a világgal. Nem az a lényeg, hogy mekkorát szarik (és még az eső sem veri szét, csak intenzívebbé teszi; ráadásul ahova hugyozik, ott kerek foltokban kiég a fű), hanem hogy az óvodás kisfiamat nem tudom kiengedni a kertbe játszani, mert gyakorlatilag minden nap új akna van a füvünkön. Nem túl kellemes a büdös, puha állagú, félig belekent szart szedegetni. Ha szerinted bármilyen megoldás barbár megoldás, akkor örömmel venném, ha minden alkalommal átjönnél hozzánk összeszedni és el is szállítanád a bónuszt, mert én már rohadtul unom más macskája után az állandó takarítást. Esetleg szívesen átirányítanám hozzátok üríteni a cicust.
5: egyetértek veled.
9-es ehhez csak gratulálni tudok... Ja, nem.
A viccet félretéve az én 2 db ivartalanított, negyed évente féregtelenített, parazita mentes, évente oltott macskám is kinti. Vagyis jönnek-mennek. Nagyon nem örülnék, ha menhelyre kellene szaladgálnom, ahol mellesleg felveszik a leadó adatait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!