Kezdőoldal » Otthon » Kert » MTD Benzin motoros fűnyírókkal...

MTD Benzin motoros fűnyírókkal mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Megbízható?

2017. máj. 11. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én tologatósból már csak a hondában bízom, kaszából meg sthil meg husquna vagy mi...
2017. máj. 12. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem van egy briggs motoros 10 éves MTD gépem, a gyárilag garantáltnak a többszörösét lefutotta már, heti 2-4 használat mellett, 800-1500 nm közötti méretű kertekben. És még ki tudja meddig elfut, jelenleg is használatban van. Annyi hogy a gyári porlasztó membrán 6-7 éves korában elöregedett, ki kellett cserélni, az utángyártottak pedig kb. egy évet bírnak, tehát a tavaszi beüzemelés egy 1000 ft-os költséggel indul (ja, plusz olajcsere...)

MTD 48 PB a tipusa. nem tudom árulják-e még, de ha igen, ilyet bátran vennék ismét.

Kínai motorosat nem szabad megvenni (azt hiszem azok "PO" tipusok)

2017. máj. 12. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk időtlen idők óta ez van és nincs vele semmi baj.
2017. máj. 12. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Iiiigen...csakhogy az MTD már nem osztrák...Kínai!

A garancia időn belül megbízható! = egy szervizes dolgozó.

2017. máj. 12. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. :) A 10 év elégnek tűnik, annyival már beérném.

@4-es hozzászóló, úgy értem, Te szervizes vagy, és már nem vagy annyira elégedett a típussal. Te mit ajánlanál? Mit tartasz megbízhatónak, ugyanakkor megfizethetőnek is?

2017. máj. 12. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!