Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kert leválasztásánál a betonos...

Kert leválasztásánál a betonoszlopokkal kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés
Le akarjuk cserélni a rossz fa kerítést mert marhára nem szab gátat a kutyánknak. Megvettük a betonoszlopot, drótot, ez okés is. Van aki azt mondja, le kell betonozni az oszlopokat a földbe, van aki szerint elég jól ledöngölni a földet neki és az is megfogja. Tapasztalatok? amúgy a betonoszlopok 2 méter 40 centisek, a drót pedig drótháló vagyis ami ilyen szálakból van összeheggesztve. de azt hiszem ez a neve... Köszi a válaszokat! :)
2017. jún. 4. 19:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
szia. Nos igen. ma voltam feszítőt venni, mondta a csávó is, hogy hogy felesleges feszítő amúgy, mert mondtam neki, hogy 13 méter széles az a rész. szerintem azért nem sikerült kifeszíteni puszta kézzel nekünk mert lehet, hogy picit szintkülönbség van, és azért nem sikerült. De nem is nagyon erőlködtünk, de vettem azért hat db-ot a feszítőből. a kerítést meg úgy kell mondta, hogy a másik végéhez amikor kigördítettük a hálót az oszlop másik felénél rakjunk be alul felül középen fát és a pontgessztéseknél huzzuk befele a kockáknál amíg meg nem feszül a drót és utána kötözzük az oszlophoz a drótot és utána a fa ki is jöhet. de az utolsót már én gondolom... magyarán megfeszíti az ember a fadarabbal a drótot mert puszta kézzel a hossza miatt meg mivel erős drótfonat, visszamegy... mindegy.. remélem összejön amikor csináljuk... tök egyszerű, csak idő kell átgondolni... az meg nem volt...
2017. jún. 19. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!