Kezdőoldal » Otthon » Kert » Meg lehet még menteni? Tudtok...

Meg lehet még menteni? Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Már vagy másféléve annak, hogy kaptam egy fiatal aloe vera hajtást a szomszédtól. Mondta, hogy az édesanyja holmiai között volt érdekelne-e mert ha nem kidobja. Mondtam, hogy megpróbálom meggyökereztetni. Ez sikerült is elültettem olyan földbe ami orchidea föld és sima föld keveréke, szépen nőtt azon a nyáron télen pedig behoztam. Akkor is nőtt lassabban. Télen 2-3 hetente öntöztem. Nyáron hetente/5naponta. Azt vettem észre, mintha egy növényből 2 lett volna, mivel 2 törzs képződött. És mind a kettő nőtt. A baj most történt. Pár napja vettem észre, hogy több mint egy hónapja nem kapott a növény, adta. Neki többet. Konkrétan most vettem észre, hogy az egyik törzs túl lett öntözve és teljesen jó levelei teljesen ledobta magáról. Az eggyik törzs teljesen megszűnt, de ott van még a másik aminek nem láttam, hogy baja lenne. Megpróbálom holnap átültetni egy száraz közegbe, de nem tudom, hogy jó lenne ez a megoldás

ma 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!