Mátra ősjuhar oltvány beszerezhető valahol?
2017. jan. 17. 17:05
1/2 Donald J. Trump válasza:
Nem, nem sikerült tömegesen szaporítani. Az említett botanikus kertben van példánya, de értelemszerűen nem kísérletezhet vele boldog-boldogtalan.
2/2 anonim válasza:
Már amikor először olvastam róla pár hónapja, akkor felmerült bennem, hogy vajon bevizsgálták-e a génjeit, vagy csak a kinézet alapján kijelentették, hogy ez az ősjuhar.
Hihetetlennek tűnt, hogy egyetlen példány maradjon egy fafajból. Én inkább arra tippeltem, hogy ez két vagy több juharfaj véletlenszerű kereszteződése, ami hasonlít az ősjuharra.
Pedig akkor még nem is olvastam, hogy a vácrátóti példány magoncai 90 %-ban a mezei juharra ütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!