Mi baja van a fűkaszámnak?
Tegnap nyírtam a gazt a kertbe, kb már 30 perce és elkezdett fulladozni! (Egyre jobban húztam a gázt annál jobban fulladt)
Kicseréltem a gyertyát de nem indult be...
Utána a karburátorba raktam csavarlazítót de csak beröffent!
Ez egy CMI 2T [link] valami ilyesmi!
4 éve van nálam és eddig "nem nagyon volt baja", csak karburátor tisztítás, 2 db. benzincső, 2 db gyertya...
Most több 2T olajat raktam bele (ELÉG SOKAT) mert kb. 3-4 órán át fűkaszáztam volna, az első 5 perce nagyon füstölt a 20.-30. percben már nagyon kicsit füstölt!!!
Az baj hogy nem fűkasza olajat raktam bele [link] , hanem auchan 2T olajat ami 0,5l 750Ft-volt?
Mi lehet a baja ?
Nem kértem privátot!
Attól, hogy rá van írva, hogy ,,Made in Germany" attól még selejt kínai, nem jobb a Strausnál.
Utolsó válaszoló!
Ha a tied tönkre ment kevesebb mint 1 év alatt akkor az kínai!
Az enyémnek nagyon semmi baja nem volt 4 év alatt akkor nem hiszem hogy Kínai lenne (AZ OBITÓL VETTEM 30E FT-ÉRT ÉS AZT MONDTÁK HOGY EZ SAJÁT MÁRKA NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÍTIK )...
Az olajad ha fullszintetikus, akkor okés, az arányon hülyeség változtatni, könyv szerint kell, mindig ténylegesen mérve, nem utánöntögetve meg majdénazttudom. Amit a könyv ír, az az arány, és tényleg szintetikus olaj kell, nagyon magas a hőmérséklet a magas fordulat és a kényszerléghűtés miatt. Főleg ha nincs kipörgetve, nem tud hűteni, akkor kell a magas hőértékű olaj. Nem akkora összeg egy tankra vetítve, főleg ha nem öntesz többet bele a gyár szerinti optimumnál.
Első körben normálisan bekevert benzin kell rendes olajjal.
Ezekkel a gépekkel nemigen kéne órákig veretni. Egyáltalán mi területhez kell 4 óra? Ez az alsó kategória, ezeknek az a normális, ha kánikulában békén hagyod őket, elviselhető időben nem is tankolod teli, és tankonként kb hagyod kézmeleg közelébe hűlni a kuplungházat, akkor már talán benne van még egy tanknyi munka különösebb szétmelegedés nélkül.
Lehet, hogy szimmeringes lett, lehet, hogy nagyon farsot szív, lehet, hogy a kipufogótorok ment teli lerakódással, így nehéz bármit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!