Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi baja lehet a fűkaszámnak?

Mi baja lehet a fűkaszámnak?

Figyelt kérdés
Van egy Mtd 790 fűkaszám, könnyen indul de üzem közben leáll. Szikrája van minden rántásra indul vagy ha nem 1-2 alkalommal benyomom a gumipumpát és akkor megint elindul. Utána megint jár 1-2 percig majd ismét leáll. Rendesen pörög, de úgy csinálja mintha a benzin kifogyna belőle és leáll. A karbit természetesen kitisztítottam.

2014. júl. 28. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Az enyém is igy kezdte,aztán felpörgött és megállt.Véglegesen,mert szétszakadt a hajtókar .Más fél éves volt .Garancia csak 6 hónapra van ,mert hobby gép .

Ha még új vidd szervizebe.Ennek belül van egy szabályzólya lehet hogy az van fel lazulva .

2014. júl. 28. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Kösz majd megnézem!

Egyébként nem garis 3 éves.

2014. júl. 28. 21:52
 3/10 kata kata ***** válasza:
A benzincsöveket nem cserélted fel?(szívó-visszatérő)Membrán nem sérült?Karburátor tisztítás előtt is ezt csinálta?
2014. júl. 29. 11:55
 4/10 A kérdező kommentje:

A hajtókar tökéletes nincs semmi baja az a szabályzó lemez ami a karbi mögött és a henger között van szintén jó,nincs meglazulva.

Kb 2 hete kezdte azt csinálni,hogy nyírtam vele de néha egy kicsit megtorpant egy pillanatra aztán ismét szépen pörgött tovább.

Pár napja még ment egy darabig majd leáll.

A benzincsöveket nem cseréltem össze.

A membránok jónak tűnnek,nem szakadtak,meg elég rugalmasak is szerintem.

2014. júl. 29. 15:56
 5/10 kata kata ***** válasza:
Indítsd be és magas fordulat mellett állíts a benzin-levegő csavaron.
2014. júl. 29. 16:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Oké!

De szerintem nem ott a baj de azért megpróbálom.

Majd írok mire jutottam vele.

2014. júl. 29. 20:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem jó.

Felpörög aztán leáll.

Én a gumicumira gyanakszom mert benzin az nincs benne,szinte csak levegőt nyomogatom vele.

2014. júl. 30. 18:18
 8/10 kata kata ***** válasza:
Vedd le és ellenőrizd a működését.Gyertya cserét nem próbáltál még?Az is csodákra képes,nyomás alatt hol ad,hol nem ad le szikrát.
2014. júl. 30. 18:23
 9/10 kata kata ***** válasza:
Ja és a benzincső szívó rész végén a szűrőd nincs eldugulva? Lent van a tank alján rendesen?
2014. júl. 30. 18:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Holnap megnézem.a gyertyát is meg a szűrőt is.
2014. júl. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!