Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi lehet a baja a kapálógépemnek?

Mi lehet a baja a kapálógépemnek?

Figyelt kérdés
Olaj, benzin rendben ment 10metert, fogta magát és megállt, a berántókart meg sem lehet húzni annyira feszül, mi lehet a baja?
2016. aug. 21. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom megszorult. Az enyémet tavaly előtt elraktam utolsó használat után. Tavaj beránthatatlan volt meg volt szorulva. Le vettem a motort majd csőfogóval forgattam meg a tengelyt. Bejáródott öntöttem a tengely tövéhez olajat gondoltam ott szorult meg. Összeraktam ment. Idén ugyanígy meg volt szorulva ugyanúgy szétszedtem és levettem a hengerfejet. Ekkor láttam hogy végig volt karcolva rendesen a henger. Eltört a gyűrű.
2016. aug. 21. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyes megválaszolta tökéletesen.AZ viszont nem az ,hogy egy szezont úgy dolgozott vele,hogy törött volt a gyűrű.Kérdezőnek az a tanácsolom,hogy véletlenül sem próbálja a gépet úgy megjáratni mint az 1-es,mert kukás lehet a teljes motor is ettől.Ha szerencséd van nem kell teljes motorgenerál.Szerviz,vagy megveszed a bontás után látott rossz alkatrészeket és megcsinálod.
2016. aug. 22. 00:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen már valószinű az első alkalomnál törött volt a gyűrű és úgy használtam. 25 évet ment lejárt az ideje. Nem javíttattam vettem másikat.
2016. aug. 22. 06:14
 4/7 A kérdező kommentje:
ez egy 3 éves kohler gép, nem hiszem, hogy találok hozzá használt alkatrészeket.
2016. aug. 22. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem is írtam,hogy bontott alkatrészt,ha nem azt,hogy a gép bontása után. Akkor átfogalmazom.Szét szereled a gépet és megnézed mi romlott el benne és azt megveszed,megjavítod magad,vagy marad a szerviz.
2016. aug. 22. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
kuplung probléma volt, tönkrement a kuplunk feletti talpcsapágy és megszorúlt az egész, kuplunkfelsőt is cserélni kellett mert tönkre teltte.
2016. szept. 6. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy nem olyan nagy költséggel rendbe hozható volt.Használd sokáig.2-5 voltam.Szia.
2016. szept. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!