Mi lehet a baja a fűkaszának?
Jelenleg van egy strausz ausztria fűkaszám ami nem megy jól (tudom, hogy kínai és, hogy olcsó), de mégis mi lehet a baja?
Ujj a karburátor
Ujj a kipufogó
Ujj a gyertya
Ujjak a gyűrűk(kb. 3-4 hónappal ezzelőtt cseréltem ki), de igazából azóta nem nagyon használtam, mert mindíg valami betegsége volt ami miatt nem tudtam használni
Ujj a gyujtási tekercs
tehát majdnem minden ujj.
A tünetei a következők:
A karburátor helyes beálitásával nem indul a motor(vagyis a levegő csavart becsavartam egészen, majd kicsavartam kettő és fél fordulatot (2,5)), beindul evvel a beálítással is de a gázt maximumra kell hogy nyomjam de akkoris alapjáraton jár, ha pedíg kevesebb levegőt adok neki és dúsabb keveréket beindul, vagyis például becsavarom a levegőcsavart teljesen majd egy és felet kicsavarom, tehat 1,5 vagy 1 kicsavarásnál beindul és nem is kell a gázt nyomjam de ha várok egy fél órát és kiveszem a gyertyát teljesen fekete és beköpi és csöpög az olaj a kipufogónál, a keverék jó volt, pont úgy kevertem meg ahogy aszt a fűkasza gyártó előirta. Mi tévő legyek?
Mindegy hogy minek nevezik az ilyen f.kaszákat,az összes a hobbi kategóriába van besorolva .Ezeket vásárlásra gyártják,és nem használatra .Főleg nem tartósra .Vannak hasonló teljesítműnyek,és nagyon jó áron,amelyek nem gagyik .Annyiba kerülnek ,mint 2 ilyen gagyi gép .
Mondok egy példát,Maruyama gépcsalád .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!