Úgy fűkaszának a damilfeje forog mikor nem húzom a kart, mi lehet a baja?
Új a fűkasza de már, le lett vágva vele egy nagy kertben a fű úgy hogy nem forgatta a damilfejet mikor nem húztam neki a kart, tehát nolmálisan működött. A kert végénél nagy volt a fű és sűrű is, egy párszor meg is fogta a damilfelyet. Pihentettem majd egy órát, hült egy kicsit, és kipróbáltam úgy elősször nem forgatta vágtam vele egy kicsit es megint elkezte forgatni alapjáraton. Én a kuplungra gyankszom. de lehet hogy csak azért mert nagyon felmelegedett és azért csúszott.
Amúgy egy Straus-ról van szó, 3,5 lóerő és 52 köbcenti.
Szerintetek mi lehetett a baja?
Köszönöm a válaszokat.
szerintem nincs semmi baja az enyém ugyan ezt csinálja csak nekem pár percig forog ha leveszem a gázról a kezem alap járaton szépen ketyeg de nem forog a damilfejdob Az enyém stihl fs 56-os 27 köbcentis
én csak a stihl-ben bízok
de ha a helyedben lennék vissza vinném oda ahonnan vettem és meg kérdezném hogy ennek mi az oka
Ahogy az első írja, magas az alapjárat. Fél perc beszabályozni, ha először csinálod.
Mikor meleg a motor, leteszed.
Meghúzgálod kicsit a gázt, és nézed, hogy a gázbowden hol mozgatja azt a kis lapos fekete bizgentyűt a motoron.
Ennek a bizgentyűnek a végállását egy fényes csavar határolja.
Ezen a csavaron tekersz balra egy kicsit, közben figyeled, mikor áll meg a fej.
Megiszol egy sört a nagy ijedségre.
Igen,magas az alapjárat és emiatt a kuplung szétkapcsol.
Emiatt forog a hajtás.
A köbcenti meg a lóerő biztos nem annyi!
3,5 lovas fűkaszáról még nem hallottam,a köbcenti sem annyi amennyit ráírnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!