Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Bajok a szomszéd fájával.

Figyelt kérdés

A kertünkben már délben semmi napsütés nincs,csak árnyék! Szeretném befüvesíteni,de a fűnek egyik alap követelménye a napfény,folytonos árnyékban nem él meg,még az árnyéktűrő sem,egy medencét is szeretnék tenni oda,nem betonmedencét csak egy 366*91cm puhafalút,ám az árnyék miatt a víze nem tudna felmelegedni!

A bajom a szomszéd 2 nagy fenyője ami a kerítés mellett helyezkedik el rögtön,már hatalmasok (akkora mint az emeletes házunk) az ágai is szépen átlógnak,de az még a kisebb gond,mert mivel a mi területünkre átlóg,levághatnám,de az árnyékot ez sem szüntetné meg!

Falun lakunk,és a szomszédom egy gazdag pesti család,akiknek ez a ház csak "nyaraló" főként nyáron vannak csak itt! van egy hatalmas betonmedencéjük amiben hajnalokig csobbangatnak ,hangoskodnak nem törődve azzal hogy a szomszéd házakban laknak és másnap reggel ők mennek dolgozni! Építettek halastavat is,mondanom sem kell hogy nyáron aludni nem lehet a millió békabrekegéstől...

Ám ezeket már megszoktam,ebből nem is akarok ügyet csinálni,de az árnyék nagyon dühítő!!!

Segítsetek légyszi hogy mit tudnék csinálni,nemhiszem hogy kivágatná a két hatalmas fenyőt.

Hallottam valahol hogy van valami szabály arra hogy kerítés "tövébe" nem lehet fát ültetni,nagy fát pedig csak jópár méter távolságban lehet a kerítéstől...

Pereskedni nem akarok ezért,sem pénzem,sem időm,sem kedvem nincs hozzá,de mindenképpen megakarom szüntetni az árnyékot a kertembe!

Segítsetek! nagyon köszönöm

2010. ápr. 12. 12:58
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
olcso (sarga dobozos) lefolyotisztitot felontod vizzel es azzal korbelocsolod! nekem bevalt!
2011. szept. 23. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!