Kezdőoldal » Otthon » Kert » Brigs motoros (3,75LE) kapálóg...

Brigs motoros (3,75LE) kapálógépnek mekkora baja lehet, ha feleannyi olajjal működtettem, mint amennyi elő van írva?

Figyelt kérdés
kb.2-2,5 órát mehetett...elfelejtettem megnézni az olaj szintet.Kb.6 dl kell bele gyárilag,ebbe leengedés után kb.3 dl volt.A nívópálca alsó holtpontja körül volt az olajszint a leengedés előtt.
2016. máj. 29. 16:44
1 2
 11/11 andante ***** válasza:

8/10 - 9/10

Hülyeség volt neked az összes megszólalásod, már ha meg nem sértelek!!! (nagyon nem is állna szándékomban!), de gondolom a gépet használták is, míg kevés volt benne az olaj!

A regulátor lapátok, ha nem tudják az olajat kellőképpen szét szórni, hát ugye annak meg lesz a következménye! Nem pár perc alatt, de huzamosabb ideig, egészen biztos!

Eszembe jut egy "szőke nős" vicc, látom erősen ide vág!

" Szerelő úr!

Baj van ezzel a pálcával (nívópálca)!

Meg kellene hosszabbítani, mert nem ér bele az olajba! "

Hidd el nekem, a Briggs motorok legnagyobb ellensége, a kevés olaj!

Én pl: tankoláskor is szoktam egy pici LS+ olajat önteni az 5 L-es kannába! Na nem sokat, de ezek az olajok jól el égnek, nem kormolnak, kokszosodnak és az a kevés is prímán keni a hüvelyt és a gyűrűket!

Na, de mindenkinél, magánál kell legyen az értelem!?

2016. jún. 1. 05:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!