Mi a különbség az ékszíjas kapálógép, meg a reduktoros között, melyik jobb? Márkából Briggs & stratton vagy az MTD jobb?
A reduktorosról fogalmam sincs, de az biztos, hogy én a Briggs mellett tenném le a voksom. Nekem bizonyított, legalábbis fűnyíró terén szerintem nincs, és nekem nem is kell jobb.
Tudom, ez kissé elfogult válasz, de ha egy fűnyíró 25 éves és még mindig gond nélkül üzemel (az egyik, a másik pedig 13 éve), az számomra teljesen meggyőző érv. :)
Az MTD felejtsed el egy életre,bármiről is legyen szó .
Hiteltelen egy gyártó ez .
Én sem tudom, milyen az a reduktoros, pedig 3 rotám van jelenleg, mind más célra. :)
A Honda motor bizonyult nálam legjobbnak, de a Briggs is tartós, csak nehezebben kezelhető. De hozzá kell tennem, hogy az új Briggs-eket nem ismerem, az enyém régebbi.
Az sem mindegy a választásnál, hogy a ház végében van a kert, vagy a kocsiban akarod kivinni a falu végére. Ha kocsiban szállítod, akkor olyan kapát vegyél, aminél a motor meg a szarv egy bilincs oldásával levehető a hajtóműről, és két darabban tudod emelgetni.
Sorközművelésre meg vegyél 25-ért egy felújított Robi 52-t, vagy hasonlót.
Ja, értem, ezt írtam bilincsesnek. Akkor nagyon jó, ha kocsiban hordod a gépet, és nem vagy súlyemelő alkat.
Nem tudom, létezik-e még manapság röpsúlyos kuplung az új gépeknél, de ha igen, akkor ettől őrizkedj. Csak kézi kuplunggal lehet azonnal megállni, ha szembe jön bármi akadály. A röpsúlyos a motorfordulat leeséséig megy még egy-két araszt, és ez igen nagy szentségelésekkel tud járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!