Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ismertek korrekt Oleo Mac...

Középút kérdése:

Ismertek korrekt Oleo Mac kapálógép forgalmazót?

Figyelt kérdés
A kerttechnika .hu oldalon rendeltem meg egy Oleo Mac gépet, mire utólag közölték, hogy megdrágult méghozzá 20%-al. Nem fejtem ki, hogy mi a véleményem, szóval olyan forgalmazót keresnék, ahol nem változik meg egy megrendelt termék ára mint a Szabó -nál ...

2016. febr. 4. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A neten kiválasztod a legolcsóbbat, aztán ha nem annyit akarnak fizettetni, akkor nem fizetsz. Ennyi.

Én amúgy a helyi kereskedésben vennék leginkább, mert nem drágább, mint az átlag netes ár, nincs szállítási költség, és bármi problémával oda tudok menni, foglalkoznak a problémámmal. De ha mégsem, szükség esetén verhetem az asztalt, nem csak a fejemet a falba, mint ha elhajtanak telefonon a világ végén lévő netes cégtől.

2016. febr. 5. 08:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Sajnos ez a csapat a "helyi" bolt (a megyében több városkában képviseltetik magukat) és a márkaszerviz is egyben.

Közben megoldottam a dolgot és egy pomázi cégtől megrendeltem. Nem vettem olcsóbban mint amennyire emezek emelték, de legalább annyiért vettem amennyiért hirdették, nem volt utólagos variálás és az is kiderült, hogy ezen az áron jár hozzá ajándék kiegészítő. (a másikok ezt is eltitkolták, pedig ez gyártói ajándék).

2016. febr. 6. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, azt hittem a netes rendelés miatt, hogy távol laksz tőlük.

Lehet amúgy, hogy nem pofátlanok voltak, csak ostobák. Mondjuk, maradt nekik 3 tavalyról, aztán mikor ezek elfogytak, mentek a nagykerhez az újabbért, és ott lepték meg őket, hogy felemelték az árakat. (Egy ilyen profi cégnek azért illene folyamatosan figyelni a beszerzési árakat, és ehhez képest átírni a netes oldalukat.)

Nálunk a helyi szaküzletben mondták az ősszel, hogy mikor megjelent a típus, hoztak 3-at próbára, aztán olyan nagy érdeklődés mutatkozott, hogy folyamatosan hozniuk kell az újabbakat.

Gondolom, tavaly még bevezető ár volt, aztán a nagy kereslet miatt emeltek árat.

2016. febr. 6. 05:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Elmentem a boltjukba is és össze vissza beszéltek (hazudoztak) de egy biztos, a nekem szánt darab még tavalyi beszerzésből volt náluk. Egyik eladó azt mondta, hogy a kiállított darabról van szó, nem tudnak adni dobozosat, a másik meg azt mondta, hogy nyugodtan gondoljam át, mert, ha azt el is vinnék, van még a raktárukban.

Így, hogy már megoldódott, nem bosszankodom annyira és igazából azt feltételezem, hogy forgalmazói szerződésük kötelezheti őket a központilag diktált árakra, csak nincs kapacitásuk a webáruházukat napirenden tartani. Viszont ilyen helyzetet is le lehet kommunikálni oly módon, hogy beszámolnak a kényszerhelyzetükről és felajánlanak valami kompenzációt, pl. az árkülönbség levásárlási lehetőségét. Sajnálom a Veszprém megyeieket, mert pár márkának Ők a szakszervizei is, valószínűleg ezért nem törekednek a korrektség látszatára se.

2016. febr. 7. 10:11
 5/6 anonim válasza:
Megérkezett a gép?
2016. febr. 13. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen. Még nem próbáltam ki, de minden jónak ígérkezik.
2016. febr. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!