Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egy cserépben lévő jácintnak...

Egy cserépben lévő jácintnak mennyi fény kell hogy szépen nevelkedjen?

Figyelt kérdés

#kert #Otthon.Jácint
2016. febr. 20. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok fény kell, és a fényhez arányosan hideg levegő.

Tehát szobában nem fog szépen nevelkedni, mert ablakban is csak fele fényt kap, mint ami a meleg levegőhöz kellene.

2016. febr. 20. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Éna szobámban nevelem a sarokban rajta az asztalomon és nagyon szépen virágzik! Csak azért kérdeztem hogy mennyi fény kell neki mert az én szobámba elég kevés a természetes fény mégis szépen kivirágzott!
2016. febr. 21. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Virágozni virágzik, csak szörnyű módon meg van nyúlva, nem?

A virág az előző évben, a szabadban felhalmozott anyagokból lesz (plusz a gyökerek által felvett vízből), tehát virágzás van, egy csúnya, fényhiányos növényen.

2016. febr. 21. 12:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem csúnya és nyúlott! Nagyon szép és illatos. Ezért nem értem hogy hogyan bírt ilyen szépre felnevelkedni ennyire kevés fénnyel.
2016. febr. 23. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd elhiszem, ha teszel fel róla fotót. :)
2016. febr. 24. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!