Banánt lehet házilag csíráztatni? És mangót? Ha igen hogyan? Ha nem, miért?
Nálam eddig még szobaablakban voltak,(napos helyen)most majd nyáron kirakom én is a szabadba.
Sima viràgföldben van az eggyik,ültetèse óta,a màsikat most ültettem át jobb vízáteresztő képessègű kaktuszföldbe.
Ja,és most ültettem datolyamagot,nem tudom mi lessz belőle.:)
Jelenleg datolyám,citromom,kivim,mangóm,lichim (ejtsd:licsi)
van elvetve. A kivivel volt a legnehezebb, annyira apró a magja. :) De kíváncsi vagyok mi lesz belőlük. Ananász és datolya már van. :)
A kivi magját szárïtottad,vagy egyből elvetetted?
Lehet hogy megpróbálom én is.A datolyát pénteken ültettem,de nem fűzök hozzá sok reményt.
Gratulálok, nagyon édesek a palánták :-)
Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni a témához, mert nagyon kezdő vagyok. De ha megengeded kérdeznék.
Az érdekelne, hogy amikor a mangót csiráztatod, akkor azt a hatalmas magot veted el, ami a gyümölcs közepén található?
Ananásznál, banánnál vásárolt magokat használtál?
A kivit értettem :-)))
Hú nagyon meghoztátok a kedvem a csíráztatáshoz és növénytermesztéshez (kicsiben, otthon) Eddig paradicsommal próbálkoztam (inkább kevesebb, mint több sikerrel, lassan tanulok :-))) Ebben az évben paprika magot csíráztatok :-)
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!