Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ez krumpli, vagy gaz? Képpel!

Ez krumpli, vagy gaz? Képpel!

Figyelt kérdés

Elég későn vetettem a krumplit, és most nem tudom, hogy ez az, vagy csak egy hozzá hasonló gaz? Mert ilyen gaz van az egész kertben. Nem foglalkoztam eddig krumplival, ha bejön, jövőre többet és korábban vetek.

[link]

[link]

2015. jún. 23. 17:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A pici baloldali látszik krumplinak, ilyen a krumpli levele:

[link]

2015. jún. 23. 17:15
 2/19 anonim ***** válasza:

vagy még ez is az:

[link]

2015. jún. 23. 17:17
 3/19 anonim ***** válasza:

sok helyen már ilyen nagy, mint a képeden, azokat mikor szedik fel? nekem lesz még az idén krumplim, ha az a pici tényleg az?

a többit kihúzgálhatom, tuti nem az?

2015. jún. 23. 17:19
 4/19 anonim ***** válasza:
Még ne húzd ki a többit, mert nem vagyok biztos benne így a kép alapján, még picik. Kapálgasd, locsold, legkésőbb októberre még lehet belőle valami, ha nagyobb lesz, akkor már te is látni fogod melyik a gaz, majd akkor húzd ki, még elférnek egymás mellett. :)
2015. jún. 23. 17:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyik képen van krumpli ÉS gaz :-) , másikon amin egyedül van, az bizony gaz!
2015. jún. 23. 17:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Egyébként miért éri meg valakinek krumplit vetni, amikor az tök olcsó a boltban? Ha valakinek van kertje, akkor miért nem olyasmit termeszt, aminek tényleg van haszna? Nekem nagyon pici a kertem és hasonlóan homokos, és szeder, eper, málna, ribizli, füge, rukkola, szőlő, petrezselyem, zeller, levendula, zsálya, ilyenek teremnek benne, amik nehezen beszerezhetőek és drágák lennének. Kár krumplira pazarolni a helyet. Amikor nagyobb kertem volt, akkor mákot, csemege kukoricát is ültettünk, még annak is több értelme volt.
2015. jún. 23. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:

tavaly ősszel költöztünk ide, falu, nagy kert van.

szóval helyem van. ősszel vettem két zsák krumplit, hogy az majd elég lesz télre. karácsonyig se bírta. ezért most próbaképp elvetettem ezt a néhányat. annyira nem olcsó, mert most pl. 200 ft felett van kilója, és az elmúlt 1-2 hétben legalább 5 kg-t vettünk.

nagyon sok krumplit eszünk, sülve, főve, törve, mindenhogy.

van persze egyéb is, rengeteg paradicsom lesz, talán túl sok is. saláta, hagyma, borsó, uborka, paprika, mind szép, egészséges. kukoricát én nem akartam, állat nincs, csak kutya-macska, annak nem kell. málnát lehet telepítek ősszel, meg sok epret. és gyümölcsfákat is. + virágok is vannak, a kardvirág szép, látványosan nő, de a szegfű ki se bújt.

2015. jún. 23. 17:36
 8/19 anonim ***** válasza:
levendulát is tervezek, bár az inkább dísznövény, mint haszon. fűszernövények folyamatban, abból se bújt ki mind, pl. a rozmaring és a metélőhagyma sem.
2015. jún. 23. 17:38
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez.

2015. jún. 23. 18:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Másodikon egy szőrös disznóparéj gaz van!
2015. jún. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!