Ez krumpli, vagy gaz? Képpel!
Elég későn vetettem a krumplit, és most nem tudom, hogy ez az, vagy csak egy hozzá hasonló gaz? Mert ilyen gaz van az egész kertben. Nem foglalkoztam eddig krumplival, ha bejön, jövőre többet és korábban vetek.
A pici baloldali látszik krumplinak, ilyen a krumpli levele:
sok helyen már ilyen nagy, mint a képeden, azokat mikor szedik fel? nekem lesz még az idén krumplim, ha az a pici tényleg az?
a többit kihúzgálhatom, tuti nem az?
tavaly ősszel költöztünk ide, falu, nagy kert van.
szóval helyem van. ősszel vettem két zsák krumplit, hogy az majd elég lesz télre. karácsonyig se bírta. ezért most próbaképp elvetettem ezt a néhányat. annyira nem olcsó, mert most pl. 200 ft felett van kilója, és az elmúlt 1-2 hétben legalább 5 kg-t vettünk.
nagyon sok krumplit eszünk, sülve, főve, törve, mindenhogy.
van persze egyéb is, rengeteg paradicsom lesz, talán túl sok is. saláta, hagyma, borsó, uborka, paprika, mind szép, egészséges. kukoricát én nem akartam, állat nincs, csak kutya-macska, annak nem kell. málnát lehet telepítek ősszel, meg sok epret. és gyümölcsfákat is. + virágok is vannak, a kardvirág szép, látványosan nő, de a szegfű ki se bújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!