Kezdőoldal » Otthon » Kert » A burgonya sora közé lehet...

A burgonya sora közé lehet (érdemes) ültetni valamit?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, mint a kukorica-tök párosítást?

2015. máj. 9. 10:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem. A burgonyát többször fel kell töltögetni, ha jó termést akarsz. Ez azt jelenti, hogy a sorközből a tövekhez húzod a fellazított földet. Bakhátat csinálsz neki. Tehát akármi teszel a sorközbe, nem tudsz tőle töltögetni.
2015. máj. 9. 10:46
 2/16 Titusztitusz ***** válasza:
71%
Igen, pl. babot, vagy borsót...Csak arra vigyázz, hogy a burgonya feltöltése során ne kapáld ki az utóbbiakat...A bab-borsó burgonya közzé vetése jót tesz a gumók nagyságának, ugyanis a pillangósviráguak gyökérzetén élő baktériumok rengeteg nitrátot termelnek, ami jól jön azért a burgonya számára is mindig...
2015. máj. 9. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Mi picit nagyobb sortávolságot csinálunk hogy beférjen karfiol és káposzta, bevált módszer, már évek óta termesztünk így, természetesen a többlet tápanyag igényt pótoljuk hogy ne legyen satnya termés.
2015. máj. 9. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken hagymát láttam duggatni közé. Nem tudom, hogy valami biológiai védekezés miatt vagy másért, de valóban, a feltöltögetés miatt egy 30 centit el kell hagyni körbe.
2015. máj. 9. 11:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Elég nagy a sortávolság, fel tudom tölteni tőle.
2015. máj. 9. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Oda kell ültetni a nagymamát sámlira.
2015. máj. 9. 12:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Kőberling Ildikó! Bunkó!

Nagymamám sajnos nemrégen meghalt, így Őt már nem tudom kiültetni a sámlira (nem is akartam volna). Ellenben az ön anyukáját szívesen kiállítanám a munkahelyére (a sarokra)!

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 9. 12:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szívtelen vagy, kérdező! Ma munkaszüneti nap van.
2015. máj. 9. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó fajtáju burgonya soraiba ne ültess semmit.Olyan lombozatot nevelnek ,hogy ott semmi terem meg rendesen,csak sínylődik .
2015. máj. 9. 14:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Mikor már kezd száradni a lombja akkor mehet valami korai növény közé nyugodtan, lassan 8 éve így csináljuk, tápanyag-utánpótlása és az esetleges betegségekre figyelni kell.
2015. máj. 10. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!