Most fogok két kisgyerekemmel egy osztatlan közös udvaru házba költözni. A szomszédnak van egy nagy kutyája. Megkérhetem hogy zárja el?
#15 ös,és arról a pár esetről is tudsz,mikor a család kutyája tépte szét a kisgyerek.Pedig csak játszottak előzőleg.
Jah,ezt nem láttad a tv ben ,mert ekkor nem voltál otthon .
Bocs de nem férek ki a témából,pedig én a kutyás vagyok jelen esetben .Az is bent van ám az adás vételi szerződésben ,hogy az új tulajdonost én nem korlátozhatom semmiben a másik fél terület használatában .
Pedig a kutya oda való bejutása is ilyen .
Az ilyen véranyukáktól mentse meg végre valaki a világot!
Egyébként meg a harci kutyákat rendkívül veszélyes egyedül hagyni egy kisgyerekkel, mint azt az alábbi kép is bizonyítja:
:-)
Ha együtt fogtok élni, a kutya rátok is gazdának fog tekinteni. Szerintem normálisan etetni kell, barátkozni vele, és akkor a "ti kutyátok" is. Mindenféle valós felelősség és költség nélkül.
Tudom, hogy először nem az jut eszedbe, de mérlegeld az kutyatartás előnyeit.A gyereknek is jót tesz az állat közelsége. Biztonságot is ad...
Kedves kutyatartók ,kutyabarátok,én is az vagyok,de azt is tudom vannak ide vágó szabályok is .Tetszik ,vagy nem tetszik.Az élet területén nagyon sok olyan szabály van ami nem tetszik,mégis be kell tartani .
Az ilyen anyukákból kellene nagyon sok,és nem elmarasztalni .Aztán lehet engem is ,akár 3 x an is nulla pontozni,nagyon nem érdekel.Ide is jó a közmondás,aki mondja az igazat,annak betörik a feje .
Sziasztok. Írtam egy korrekt normális választ, és le lettem érte pontozva. Köszönöm szépen!
Cserébe én is végig vertem mindenkit a negatívval.
Neked meg kérdező kívánom, hogy sose legyen jó szomszédod!
Kívánjuk, hogy ez évben ez legyen a legnagyobb örömöd.
Mitől vagy ilyen frusztrált? Ki nem szarja le a hülye pontozást?
Ja, és ha a 16:13-as válasz a tiéd: baromságot írtál.
Ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!