Most fogok két kisgyerekemmel egy osztatlan közös udvaru házba költözni. A szomszédnak van egy nagy kutyája. Megkérhetem hogy zárja el?
Úgy, hogy én nem vagyok olyan hülye, hogy ilyen házat vegyek.
SOHA nem engedheted ki egyedül a gyerekeid, ha a kutya nincs bezárva.
És nem kötelezheted rá, hisz tudtad, hogy van kutya.
Nem vagy normális. Ez a véleményem.
2 gyerekes és 2 kutyás.
Mivel közös az udvar,igy fele a tiéd .Te sem örülsz annak ha kutyák ott szaladgálnak ,mert én sem örűlnék a helyedben. Én is hasonló helyzetben vagyok,de mind kutya tartók .Bizony nekem kellett a kutyákat elkeriteni,mert én vagyok a felelős a tettükért .Most nem csak a gyerekekről van szó.Érkezhet hozzám idegen is ,és a kutya letámadhatja őt is.Hisz azért van ,védje házat.Mivel nem én vagyok a gazdája ,talán szót sem fogadna .Sajnos ilyen esetekben megszűnik az egyeduralom az udvarban .
Ha más megoldás nincs,kerteld le az a részt,amit te használsz.talán csak így lehet elkerülni az örökké való veszekedést .
Ne hogy már egy kutya döntse el megvegyek e 1 osztatlan közös tulajdont .Amig itt nem volt lakó,könnyen szaladgált a kutya minden felé.Most ennek vége,a kutyát azon a területen kell tartani,ahova az tartozik .Eléggé költséges egy ilyent megosztani,de mindent meg lehet .
Sajnos volt már nem eset is ,amikor a saját kutya ölte meg a gyerek .A legbarátságosabb kutya ls csak kutya.
Erről nagyon megfeledkezett itt nem egy válasz író.
#10 es.Azért ne vegyek meg egy ingatlant,mert ott kutya van.
Vette volna meg az aki ott lakik ,és most nem kellene közösködni senkivel .Ebben az esetben rá is vonatkoznak a
szabályok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!