Kezdőoldal » Otthon » Kert » Meg perzselt kígyóuborka,...

Pyxel kérdése:

Meg perzselt kígyóuborka, hogyan tudnám helyreállítani?

Figyelt kérdés

A minap permeteztem a fóliás kígyóuborkámat. Sajnos úgy jártam ,hogy teljesen meg perzselődött a level. 4 hete volt ültetve és ez már a második ami így járt. Hogyan és mivel tudnám helyretenni ,hogy továbbra is hozzon termést és ne haljon el teljesen?

Használt szerek: Agro plusz

Spintor

Mospilan

2014. dec. 3. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:
hát javaslom hogy kevesebb szert tegyél máskor a permetszerbe. Nem tudom mekkora terület ez hogy megéri e megvenni de. ami talán segíthet az megafol + kendal permetezni 10 liter vízhez 30-30 ml + talajba viva 10 liter vizhez 2.5-3 ml. ezeknek annyi a hátránya hogy kis területre drágának található mert csak literes kiszerelés a legkissebb és ez összesen így kb 17000 ft annyi hogy másra is tudod utánna használni meg jól tárolva azért 3-4 évig használhatod ha nincs baj akkor is többször nézz utánna jó akkor is ha nincs baja.
2014. dec. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!