Miért kell a lereszelt kígyóuborka levét kifacsarni, leönteni?
de abban van! - én soha ilyet nem csinálok. Felszeletelni +1 kanál yoghurt, kis fokhagyma, kis fűszer
-Kész a saláta!
nagyim is mindig leönti
hiába mondom,hogy ne
én ugy levével együtt csinálom,ecet rá,tejföl,kis fűszer,és kész az uborkasali
A megfelelő állag érdekében szokták leönteni, a besózott uborka rengeteg levet ereszt, és pl a tejfölös ubisali vagy a tzatziki elég furcsán néz ki vízben úszó joghurt/tejföldarabkákkal.
Ha ez valakit nem zavar, természetesen jobb nem leönteni, én sem szoktam, csak ha a külcsíny is fontos.
tzatziki -vel !yoghurt, szeletel, nem reszel, igen !
jaj de éhes vagyok:(
Nem kell leönteni.
Frissen megsózni, majd cukor, ecet, opció tejföl, víz semmi.
Mi azt a levet használjuk a salátaléhez.
Ubu megsóz, kifacsar. Lébe cukor, ecet és só, aztán vissza az ubira. Imádom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!