Túlélte a visszaváltós fenyőd az ünnepeket?
Ha van erkélyed, vagy kerted, akkor tedd ki a hidegre, mert többnyire a fűtött lakás miatt megy tönkre a fenyő!
Én nem vennék "visszaváltós-fenyőt", már csak azért sem, mert olyan picik, nekem legalább 2 m-es legyen a fenyőfánk!!!
Pár éve vettünk egy csodaszép élethű műfenyőt, megszólalásig hasonlít az ezüstfenyőre, nem győzök hálálkodni, hogy ez az ötletünk volt, mert mióta megvan, azóta elfelejtettem a fenyővásárlás körüli herce-hurcát (hol vegyük meg, mennyibe kerül, hogyan hozzuk haza, hova tegyem karácsonyig, hogyan varázsoljuk rá a talpat, stb.)... Nem hullik 1 hét után, sőt már díszítéskor sem szúrja véresre a kezünket!...
Az sem mellékes, hogy nem öltünk meg egy-egy szép 2 méteres fenyőt évente, nem szemetelünk vele...
Csak előkapom karácsony napján, összeállítom (10 perc) és máris lehet díszíteni! :D
Túlélte. :)
Férjem visszavitte, és a feléért (ennyit lehetett levásárolni) hozott egy gyönyörű orchideát.
Jó,jó, tudom nem ez volt a kiírt kérdés,de nem bírom ki, hogy ne reagáljak a sok műfenyő hallatán.
tudom, valóban lehet már csodaszép mű dolgokat venni, de én fenyőt soha nem vennék ilyet.(bár én minden mű dologtól ódzkodom)Remélem aki műfenyőt vesz, az tudja, hogy ezeket a fenyőket erre a célra ültetik.Ha kivágják, akkor nem károsítják vele a környezetet, mint ahogy azzal sem, ha vágott virágot veszel, vagy sárgarépát,krumplit a piacon. ezeket mind ezért termelik,termesztik.Ha megveszed a műfenyőt, kevesebb munka jut annak aki ebből él.Vagy virágot is mű virágot veszel,sárgarépát is műanyagot, mert te környezettudatos vagy?Gondold végig, és rájössz, a sok műanyag legyártása mennyi élő pusztulása árán lehetséges?Nem inkább ez a környezetkárosítás?
bízom benne, ha nem is cserélitek le a műfenyőtöket(mondjuk kényelmi okokból),de legalább elgondolkodtok azon, mit írtam.
És boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!