Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha elég mély kerti tavat ások...

Ha elég mély kerti tavat ások alapból megtelik vízzel? Vagy ez az egész mitől függ? Hogyan lesz állandó egy tó?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A bányatavak akár 30 méter mélyek is lehetnek. Kőbányán ezeket töltötték fel sittel. Hogy nézne ki a kertben egy olyan tó, aminek 3 méterrel a normál talajszint alatt kezdődik a felszíne? Ha nem akarsz fóliát, akkor ha legalább 12 centis agyaggal kitapsztod, akkor a víz nem illan el feltöltés után és a fehér agyagban szinte nulla a humusz ami szennyezné a vizet.
2014. ápr. 28. 12:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hol lehet olcsón agyagot szerezni? :/
2014. ápr. 28. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, mert eddig csak fotókon láttam hogy csinálják és azok nekem előre elkészített tégláknak tűntek, géppel bedöngölték. Hátránya, hogy a halak a fenéken kutakodva felzavarosítják a vizet.

Agyag van ingyen is csak keresni kell a környéken: [link]

2014. ápr. 28. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

a 22895-ös hozzászólás is ilyen.

2014. ápr. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!