Hogyan lehet jól lereagálni testvérek között az állandó féltékenykedést? 2 évesemtől egész nap azt hallom:"Na, én játékom! " és már veszi is el az 1 éves tesótól.
Köszönöm a válaszaitokat!
Azt olvastam, hogy kb. 3 éves korra alakul ki, hogy meg tudja osztani mással a játékait egy kicsi. De mi az út oda, ezt sehol nem írják. Persze én is mondom, hogy közös minden, meg úgysem érdekelte addig a nagyot, meg hozom a másik játékot, de nem látom, hogy bármi hatással lenne. Kb. úgy zajlik az életünk, hogy egyik játéktól a másikig rohanunk, mert amint elvette a nagy a kicsitől, le is teszi, a kicsi meg más után néz, amit pár pillanat múlva kiszednek a kezéből, stb., stb.
kieg: van egy doboz, ami a meg nem osztható játékokat tartalmazza, azt ő választotta ki, rendszeresen átnézzük, mindig tele lehet, de be kell tudni csukni a tetejét. de azt is tudnia kell, hogy ne kekeckedjen velük a másik szeme láttára
2 éves ő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!