Állandó hányingerem van nem csak reggel egész nap. Tudom ez a dolog ezzel jár de nincs mégis valakinek valami ötlete hogy hogyan csillapíthatnám? Nagyon rosszul vagyok tőle.
Szia! Itt már volt erről szó: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Jó egészséget nektek!Nekem is a gyömbér vált be de csak időszakosan, nagyon kitartó volt az émelygés, de el fog múlni! Reméljük minél hamarabb!
Jó egészséget nektek!!!
Nekem a homeopátiás sepia vállt be. Míg nem volt itthon, addig segített a citrom is, nagyon jól esett. De volt, hogy savanyú cukrot szopogattam.
Boldog babavárást!
Nekem a 7-12. hét között volt nagyon rosszullétem, szinte semmit nem tudtam megenni. Az orvos Magne B6 tablettát javasolt, használt is, kb a felére csökkent a rosszullétek száma.
De ami nekem igazán segített, az a cola. Étkezés után egy pohár cola. Nem light, hanem rendes Coca Cola. ( Terhesség előtt szinte soha nem ittam! ) Kis mértékben nem károsítja a babát a koffein. Egy próbát megér.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket rá is fogok állni valamelyikre mert igy elég
kellemetlen dolgozni is!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!