Kertből zsebpénz? 16
Szeretném, ha lnne egy kis zsebpénzem.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha termesztenék valamit és eladnám.
A baj csak az, hogy nem tudom, hogy mit lenne érdemes. Mi az, amit viszonylag drágán el tudnék adni. Mivel sokat nem tudnék.
Meg hogy egyáltalán kinek, hol tudnám eladni.
Gondoltam dióra, hogy megtöröm, gombára. De egyik se tűnt igazán jónak, egy diófánk van csak, a gombát meg azt olvastam, hogy nem nagyon lehet otthon termelni.
Amúgy 16 éves vagyok, iskolába járok.
Ezen lehet kicsit előbb kellett volna elgondolkodnod.
Én rengeteg fűszerpaprikát ültetek (a többi paprikával ellentétbe az mindig nagyon szép) és azt szoktam eladni. Az első 2 évbe hirdettem,de utána már nem kellett mert szájról szájra terjedt a dolog és jelenleg negyed annyi a termés (átlag 10 kg szárítás után)mint az igény.
Bazsalikom,majoranna,kakukkfű erdőm van kb mert hihetetlen jól érzik magukat így tavaly már azokból is pénzt csináltam.
Van egy telkünk ahol rengeteg gesztenye fa van,mivel tényleg nagyon sok ezért egy kisebb adagot hirdetve eladok és a nagyobb része meg a felvásárlóknak megy (félreértés ne essék nem vadgesztenyéről van szó). Amúgy a dió nem rossz ötlet :))) a gombával inkább ne erőlködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!