Kezdőoldal » Otthon » Kert » Benzinmotoros láncfűrész 20...

Benzinmotoros láncfűrész 20 ezer ft alatt. Milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés

Egy példa: [link]

Ha van valakinek jó tapasztalata valamelyik olcsó fűrésszel, akkor megoszthatná velem, hogy melyik az és hol érdemes venni. Okoskodókat nem kérek! Tisztába vagyok vele, hogy a Sthill és a Husqvarna a király, de arra amire nekem kell, nem érdemes 100 ezret költeni. Napokban kivágattam néhány fát és 3500ft/tankért vágta ki a fűrészes, ami azt jelenti, hogy 5-6 tank árából már vehetnék is egy fűrészt (kb. ennyi munka lenne még itt a házkörül), tehát "ingyen" lenne egy fűrészem. Azért nem lenne hátrány, ha többet is kibírna. Évi 1-2 tankot kellene csak vágnom, tehát nem érdemes beruházni profi gépre. Válaszokat köszönöm előre is!

2013. szept. 22. 01:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
40 éves elmúltál már és még sose vágtál egy centi fát sem láncfűrésszel,ezt írtad.Akkor éppen eleget dolgoztál már hogy legyen végre egy normális géped.Egyébként mindenki aki kezdő valamiben,általában így áll hozzá,keresi az olcsó alternatívákat,majd a harmadik kínai flex vagy láncfűrész után mégiscsak megveszi a márkásat.Évi 1-2 tankot kellene csak vágnod? Sebaj,jó fűrésszel te is elmehetsz dolgozni 3500-ért bármikor.
2013. szept. 29. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!