A Tesco ban akciós a Hyundai benzines láncfűrész,26900ft, van valakinek ilyen, érdemes megvenni? Vagy valami más "jobb" márka? 40000FT alatt?
Dolmárt vagy Makitát ne vegyél. Több láncolajat esznek mint benzint.
Ebben az árkategóriában (szerintem) legjobb az AL-KO.
1. Minden géphez lehet kapni alkatrészt a megfelelő helyen.
3. Építőipari gépük is van? Nagyflex, menetmetsző, stb.
4. De vegyél! Különben az Einhell, Hyundai, Al-KO, Ryobi az ugyanaz a gép. Felmész a made-in-china.com-ra, megkeresed az AL-KO gépet, ráíratod hogy Kovács Lajos és rendelsz a gyártótól saját márkát. Tessék: [link]
Öt éve használok egy Einhell-t. Nagykovácsiban vettem egy csókánál, a garázsában ömlesztve álltak a gépek! Turkáltam a gitterboxokban, majd kivettem egy majdnem zsír újat. Leszurkoltam érte öt darab ezrest, plusz kettőt még egy láncért. Mi lesz ha holnap tönkremegy? Hozok egy másikat ugyanonnan.
Van egy mondás ami így szól:
"Nem vagyok én olyan gazdag, hogy mindenből a legolcsóbbat vegyem"
Apósomnak van egy 20 éves Stihl fűrésze. Tavaly volt szervízbe, egy csillagkereket cseréltek rajta meg a szűrőket, tehát csupán kopóalkatrészeket. Ki se merem számolni hány Einhell fűrész fogyott volna 25 év alatt... :-)
Ennek ellenére ha valaki úgy gondolja vásárolja meg. 5 ezerért biztos megéri csak én nem akarok évente fűrészt venni még 5 ezerért sem... ebből a megfontolásból javasoltam a kérdező Úrnak, hogy márkásat vegyen.
Egyébként meg minden településen nincs ilyen "csoda lomis", így nincs is mindenkinek lehetősége, hogy ilyen előnyös üzletet kössön.
Utolsoval teljesen egyet értek!
De a részletek:elmúltam ötven éves,minimálbéren keresem a "kenyerem"a fűrészekhez nem nagyon értek,ha vennék egy 150ezer ft,ost,valószínű hogy túl élne,az év nagy részében csak állna a fűrész mivel csak kb,10km3fát kellene vágni
Lehet jobban járnék egy jó elektromos géppel?
Vagy itt nézd meg elég jó árban vannak és strapabíróak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!