Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A Tesco ban akciós a Hyundai...

A Tesco ban akciós a Hyundai benzines láncfűrész,26900ft, van valakinek ilyen, érdemes megvenni? Vagy valami más "jobb" márka? 40000FT alatt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:42
1 2
 11/13 anonim válasza:

Tudom, hogy nem aktuális, de nekem ilyen fűkaszám van. 2 éves a gép de annyit ment a nyáron meg most is mint más embernél 5 évet.

Nem azt mondom, hogy stihl, de ha valaki ilyen olcsó kategóriában gondolkodik az ezt a márkát keresse. Nem csak füvet vágok vele. Most is lassan egy hónapja gazt vágok vele... Igaz, hogy nem a gyári kések, de ennyi fű meg gaz után még mindig úgy indul mint mikor megvettem. Van egy partner láncfűrészem(5 éves) mindenki mondta, hogy ne ezt vegyem inkább vegyek drágábban...itt a bizonyíték. Érteni kell a gépekhez. Pedig csak 27 éves vagyok és senki nem tanított semmire, de én ha be indítom van amikor 5 percig alapjáraton pötyög és csak utána kezdem a munkát. Ha sietek akkor is minimum 2 percet hagyom pötyögni.van még sok ilyen apróság, de így is hosszú lett.

2017. szept. 28. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:

1.az összes márkásnak megítélt gép 50 ezer alatt egy fabatkát sem ér,ha fa kuglizásra használod 2-3 év és elkopik a henger.Makita a legrosszabb.

2.alsókategóriás márkás gépek mind kínában készülnek,20 euró+ órabérből se Johanson se Günter nem tud neked összerakni 50 ezerért semmit.

3.Nagyáruházas zenoah mintáju gépek mind megfele házkörüli munkákra,természetes töbször elromlik mint egy 300 ezres gép de a legdrágább alkatrésze se éri el a 4 ezret.Tele az internet videókkal ha nem vagy sügér megszereled magad és még jól is szórakozol miközben egy olajpumpa cseréd belekerült 1000 forintodba...

Aki már megvette a fölöslegesen drága fűrészét az mindíg is szidni ócsárolni fogja az olcsót ,te meg vedd meg nyugodtan a tescoban végezd el vele ugyan azt a munkát és a maradék pénzből vidd el a családot nyaralni...

2019. ápr. 28. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Tescoban nyugodtan megvehetsz akármilyen nevű gépet ,mert egy évig kicserélik ha elromlik.Fuxtec-el mehetsz a büdös fenébe nem javítják sehol és a berántó szabályosan szana- szét törik rövid időn belül.A forgalmazóhoz ha visszaküldöd téged hibáztat,majd pénzért megszereli és tesz a gépbe + egy hengertalp tömítést ,hogy kisebb kompresszió miatt ne keljen nagyot rántani a gépen.Persze ereje is kisebb lessz a te károdra.Makita 40 ezres gépe egy rémálom kuglizáshoz erőtlen fullad,nem erre találták ki fölös pénzkidobás.Hyundai nevű gép csavarra megeggyezik a straus-al mindkettő ugyan abból a kínai gyárból jön de külömböző megrendelés alapján.Ugyanis nem arról van szó ,hogy érkeziik valamilyen árú és majd meglátjuk mennyire jó és annyi lessz az ára,haneem a kína legyártja a megrendelő kívánsága szerinti mínőségű és árú gépet.A vásárlók 89% elégedett a Tescos láncfűrészekkel bármi legyen is a neve ez beküldött kitöltött űrlap statisztika,és a statisztikákkal vitatkozni lehet de nem érdemes....
2019. júl. 14. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!