Érdemes venni egy Makita UC3520A-as láncfűrészt évente 12 m3 tűzifa felvágásához?
Egy megbízható elektromos láncfűrészt keresek, aminek nem romlik el az olajozása 10 köb után, mint pl az MTD-nek.
Ez a Makita jónak számít?
Nekem DCS4610 es benzines van 40 es lappal.
Nem volt gondom az olajzással .Nagyon gazdaságos üa.fogyasztás szempontjából is .A lánc jó élezése nagyon fontos.Megéri venni láncélezőt,kb 6500 körül van .
Már egy márka sem üti meg a színvonalat,induljunk ki ebből.
Ez az összes termékre vonatkozok,amit csak vásásrolni lehet.Fogyasztó társadalom van .Egy bizonyos idő után
szépen minden épiti le magát.Csak régen lehetett 10-20
évre tartós fogyasztási cikket venni .Most már igazából csak a márkaneveket kell megfizetni .Különböző azonos termékekben ugyan az az alkatrész található meg.Erre
legjobb példa az autógyártás .A müszerfal kapcsolói szinte egyformák .Pl.a kuplongot az összes Európában
gyártott tehergépkocsihoz Zalaegerszegen gyártják .
Az általam megvett benzines Makitát Németországban gyártották.A német munkában azért még meglehet bizni.
1 évig nem használtam,és bekeményedett a membránja .
Csere után ,mint a doxa óra úgy működik .Egy ilyen kategóriás stil a 3 x ába kerülne .3 voltam előzőleg,többi ott olvasható .
ugyan az az alkatrész található meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!