Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes venni egy Makita...

Érdemes venni egy Makita UC3520A-as láncfűrészt évente 12 m3 tűzifa felvágásához?

Figyelt kérdés

Egy megbízható elektromos láncfűrészt keresek, aminek nem romlik el az olajozása 10 köb után, mint pl az MTD-nek.

Ez a Makita jónak számít?

2013. febr. 5. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ma már ami nem kínai, azt hamisítják!

Egyébként ekkora ilyen célra felejcsd el az elektromos láncfűrészt! Ez nem erre való!

2013. márc. 14. 10:13
 12/14 R.Tibi válasza:
Üdv! Előttem szólónak nemsok köze lehet a láncosokhoz. 1. ez a típus simán alkalmazható ipari célokra, melybe bizony belefér az évi 12 m3 fa.Én az UC3520A-t használom és soha nincsen vele semmi baj. Ezzel szemben a Husqwarna amit ajnároznak, sokkaltöbbször romlik el, és marha drága a szerelése. Maradj nyugodtan ennél a gépnél, nem fog csalódást okozni, sőt... a Husqvarna benzinmotorosainak egy jórészét is odavágja... Kellemes darabolgatást :)
2013. máj. 6. 18:17
 13/14 R.Tibi válasza:
Még valami, én vagyok az előző. a 35 ős vezető az ideális hozzá, a 40 essel kisebb az élettartam :)
2013. máj. 6. 18:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát aki úgy érzi,hogy a 13m/s láncsebesség az odavág a 24m/s láncsebességnek az keresse fel sürgősen a matek szakkört és kérjen korrepetálást.1800 watt az 2.4 lóerő egy husqvarna 350 3.1 ló .50 ropiból baba szépet kapni,026 stihl 3.5 paci 50-60 körül bőven megkapható.Vezetékes elektromos marhasággal feleségem vágja fel a tortát lapokra.Se hangja se szaga kinek kell az?
2019. szept. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!