Ennyi pénzért megéri?
Megéri. A Makita nem árul szart.
Azt gondold át, ezek közül mire volt szükséged eddig, és mire lehet még belőlük. Ha nagyon kevésre, vagy kevés féléből sokra, akkor inkább nézegess tovább.
Jó áron van, szerintem megérné. Persze neked kell végiggondolni, hogy ki tudod-e használni ezt a készletet, mert csak otthonra, háztartásba szerintem elég egy 5 db-os kőfúró- és 5 darabos fafúró készlet (amik a kép alatt láthatók 1700-1800 körüli összegért- szintén Makita), és 3-4 féle csavarbehajtó bit.
De ha a túlnyomó többségét használni tudod, akkor ne is tétovázz :-)
Igen ki tudnám használni és ismerem a makita márkát csak gondoltam azért megkérdezem volt e valakinek valami rossz tapasztalata.
Ment a zöld kéz mindenkinek :)
Szia
Hobbi célokra megfelel ,de komolyabb munkákra semmiképpen. Pl ezzel nem biztos ,hogy nekimennék egy c60 as rugóacélnak..
Otthon felfurni pár konzolt, meg pár zártszelvényt kifúrni tökéletes és elég jó árban van.
7. válaszoló:
Nos hát akkor köszönd meg havernak mert a minőségi szerszám nagy kincs, ezeket a kínai gyártókat meg se emlísd mert hányingerem lesz tőlük, mikor csavaroznál és a látod hogy nem a csavar csavarodik hanem a behajtóhegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!