150000 körül érdemes Kawasaki Ninját venni? 250ccm. Faluban szaladgálnék vele rendszám és jogsi nélkül. Megéri ennyi pénzért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 11:17
1/12 anonim válasza:
na akkor 150 ezer lesz a bírság is. megéri?
3/12 anonim válasza:
azért egy 250-es motorral ne nagyon akarj szaladgálni rendszám nélkül
ha baromi jól motorozol, akkor vegyél egy 1000-es motort és azzal csináld ezt, a 250-sel simán elkapnak, főleg ha nem vagy annyira tapasztalt
4/12 smitwesson válasza:
Ha 50-eskénr akarsz szaladgálni akkkor úgysejten nincs A kategóriád, tehát jogosítvány nélkül használnád a járművet aminek nincs érvényes rendszáma ill. papírjai és érvényes műszakija. Jóljestem, hogy kötelezője sem lesz ? vagy igen? mert akkor még biztosítási csalással is vádolhatnak. biztos kell ez neked?
5/12 dzsola válasza:
szerintem nyugotan ved meg, én is ezt csinálom csak én gilera ranner 200 al, csak én városba hajtom
6/12 anonim válasza:
Azért erről a motorról már senki sem fogja elhinni neked, hogy 50es...
7/12 anonim válasza:
A ninjának akrapovic kipufogóval olyan hangja van, mint egy 600asnak... nem egy Gilera...
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
(Inkább rendszám, biztosítás, és műszakis motorral mászkálj jogosítvány nélkül)
10/12 anonim válasza:
Megéri,viszont gumicsizmában k*rvanehéz váltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!