Hogy tudnám a macskákat távoltartani a kertből?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít hogy a szomszéd macskák átrohangálnak, és itt alszanak a garázsba. A macskapiszkokat sem szeretem hátul a kertben. És kb minden este több macska is összekap. Én ezt már nem bírom. Megpróbáltam már elilyeszteni, nem sikerült. Ezért megpróbáltam Airsoftal elilyeszteni, azzal sem sikerült. Milyen módja van hogy távoltartsam őket?2013. jún. 24. 02:22
11/14 anonim válasza:
Látom le lett pontozva az ötletem.
Az új javaslatom:
Csapdázd be és utána ne vidd sintértelepre, hanem diszkréten tedd ártalmatlanná.
12/14 anonim válasza:
7. VÁLASZOLÓNAK én is azt üzenem, hogy ez sajnos nem igaz, a mi macskánk sincs tekintettel a kertünkre, épp ezért is keresgélek megoldást ellene, de sajnos már mindent ismertet bevetettem - eredménytelenül. Eljutottam már oda is, hogy akkor nem kell macska :(
14/14 anonim válasza:
Nálunk a sarokszomszéd felől járnak át hátul a veteményesben. Persze ott is kakilnak, mert jó laza a talaj. A gond, hogy mi enni is szoktunk a zöldségekből... Úgyhogy, a mai program - mivel látszik hova érkeznek le, leások egy diszperzites vödröt tele jó poshadt vízzel, teszek rá folpackot és beterítem pár mm földdel. Ha ugrik, fürdik egyet és jó büdös is lesz. Vegyszer vagy festéket nem teszek bele... még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!