Kezdőoldal » Otthon » Kert » A belvárosban, erkélyen...

A belvárosban, erkélyen termesztett zöldség szennyeződhet a közlekedésből adódó levegőszennyezés miatt?

Figyelt kérdés

VII. kerületi erkélyemen kezdem el idén pár fűszernövény, paradicsom, tépősaláta stb. termesztését.

A talaj tiszta azzal nem lehet baj, vegyszert nem kívánok használni,ez is kipipálva. Szennyezett levegő?

Alapos mosás elég a szálló por miatt, vagy egyéb probléma is lehet?

2013. márc. 28. 07:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Má bocs ,ha eddig vidéken éltél,és még kertészkedtél is ,

akkor nagyon jól tudod mi kell a növények számára .

Látod az adott körülményeket ,lehetőségeket. Csak azt nem értem ezek után miért mi döntsük el azt,amit szeretnél.Amit

már el is döntöttél magadban .

Ha nem jön be,legyen kikre hivatkozni .

2013. márc. 28. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Nincs semmi tapasztalatom abban amit kérdeztem, bizonytalan voltam a témában. A célom az volt, hogy mások véleménye alapján elbillenjen bennem a dolog.
2013. márc. 28. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"azokat is nagyrészt föutak mellett termeszik"

hülyeség (üvegház, fólia, kiskert)

Jól mondja előttem a koma: nincs ólom, a port meg le lehet mosni.

2013. márc. 29. 00:58
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem a bolti cuccoknál még a földszinten termelt zöldség is egészségesebb...

szóval a negyedik emeleten teljesen nyugodt lélekkel rendezném be kertnek az erkélyem...

2013. ápr. 5. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!