Kezdőoldal » Otthon » Kert » A Novemberbe, szabadföldre...

A Novemberbe, szabadföldre elültetett petrezselyem mikor fog kikelni?

Figyelt kérdés
Érdemes egyátalán ekkor kiültetni? Vagy egyéb tapasztalatok, hogy mit kell csinálni, hogy szép legyen? Nekem jelenleg 400nm es gondozott kertem van fekete termőfölddel. Mennyit érdemes ebbe ültetni a legtöbbet? Esetleg linkelnétek nekem olyan oldalt, ahonnan tudok jó minőségű vetőmagot ültetni? Milyen vetőmag a legjobb?

2012. szept. 26. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Petrezselymet, érdemes ősszel az korában kel ki mint amit tavasszal szórunk el, mert igényli a nedves hűs földet, csak abba kel ki szépen.(4 hétre)

Mennyit érdemes azt nem tudom, mekkora zöldségest akarsz?

Sűrűn nem jó szórni, mert nem lesz szép vastag, ki is kell majd huzigálni 5 centire kábé, és a félhosszú fajta a jó.

Szokás még vörös hagymát ősszel elduggatni, vagy fokhagymát, mákot.

Oldalt nem kerestem.

2012. szept. 26. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Szép vastag zöldségeket szeretnék, tehát, ha Novemberbe elültetem akkor mikor lesz szedhető?
2012. szept. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!